Ano vím ToDD neni zadnej warez ci cokoliv podobného, ale ja fakt nevim kam jinam to soupnout..
Takze k veci..
Dneska jsem skoukl tri díly serialu ### Link ### a moc se mi to líbilo bohuzel nikde nemohu najit dalsi dily..(nebo jsme mozna jen linej to hledat) kazdopadne vypisuju odmenu 2,5K g tomu kdo mi sezene dalsi dily bud ve slovenstine nebo cestine (beru i titulky-taky cz a sk)...
Mno nevím, připadá mi to trochu divný, ale ukázku sledovalo dost lidí, možná si to i zkouknu... Jinak co se týká tohoto tématu, dávám přednost Buffy the vampire slayer nebo Angel, možná to někomu připadá jako blbost, ale já se vždycky řežu smíchy :-D
Mno ja se priznam, ze ja na horory nikdy moc nebyl takze tohle je u me silna vyjimka :D (jasnyyy kazdej mi zacnete rikat jaka je to pohadka, ale pro me je to hardcore :D) Buffy je taky od WB ze jo ?
Jazyk: CZ Odkaz na CSFD: ### Link ### Délka:: 44x40 min Rok vidání:: 2005
Seriál je o dvou bratrech lovcích Semovi (Jared Padalecki) a Deanovi (Jensen Ackles), kteří hledají svého otce. Ten se vydal na lov démona který mu zabil manželku, když byli Sem a Dean ještě malí. Při hledání otce mají plno případů ve kterých se musí vypořádat s Duchy,démony,upíry a jinými nadpřirozenými bytostmi.
Díly: avi Lovci duchu S01E01 - Pilot.avi ~ 393.6 MiB avi Lovci duchu S01E02 - Wendigo.avi ~ 391.3 MiB avi Lovci duchu S01E03 - Jezero smrti.avi ~ 391.2 MiB avi Lovci duchu S01E04 - Demon v letadle.avi ~ 389.1 MiB avi Lovci duchu S01E05 - Krvava Mary.avi ~ 390.8 MiB avi Lovci duchu S01E06 - Druha kuze.avi ~ 388.8 MiB avi Lovci duchu S01E07 - Muz s hakem.avi ~ 387.6 MiB avi Lovci duchu S01E08 - Brouci.avi ~ 390 MiB avi Lovci duchu S01E09 - Znovu doma.avi ~ 389.8 MiB avi Lovci duchu S01E10 - Rooseveltova psychiatricka lecebna.avi ~ 390.2 MiB avi Lovci duchu S01E11 - Strasak.avi ~ 389.6 MiB avi Lovci duchu S01E12 - Vira.avi ~ 390.5 MiB avi Lovci duchu S01E13 - Route 666.avi ~ 387.9 MiB avi Lovci duchu S01E14 - Nocni mura.avi ~ 390.1 MiB avi Lovci duchu S01E15 - Benderovi.avi ~ 390.4 MiB avi Lovci duchu S01E16 - Stin.avi ~ 388.9 MiB avi Lovci duchu S01E17 - Pekelny dum.avi ~ 387.8 MiB avi Lovci duchu S01E18 - Striga.avi ~ 389.1 MiB avi Lovci duchu S01E19 - Puvod.avi ~ 390.4 MiB avi lovci duchu s01e20 - Neboztikova krev.avi ~ 389.3 MiB avi lovci duchu s01e21 - Salvation.avi ~ 388 MiB avi lovci duchu s01e22 - Dablova past.avi ~ 390 MiB avi Supernatural.2x01 - Ve chvíli mé smrti.avi ~ 394.7 MiB avi Supernatural.2x02 - klauna má každý rád.avi ~ 393.8 MiB avi Supernatural.2x03 - chuť krve.avi ~ 395.1 MiB avi Supernatural.2x04 - ona je zombie.avi ~ 393.8 MiB avi Supernatural.2x05 - slepá poslušnost.avi ~ 391.6 MiB avi Supernatural.2x06 - neni úniku.avi ~ 393.5 MiB avi Supernatural.2x07 - obvyklí podezřelí.avi ~ 394.2 MiB avi Supernatural.2x08 - křižovatka blues.avi ~ 392.7 MiB avi Supernatural.2x09 - Croatoan.avi ~ 392.9 MiB avi Supernatural.2x10 - kořist.avi ~ 393.9 MiB avi Supernatural.2x11 - návrat do dětství.avi ~ 391.1 MiB avi Supernatural.2x12 - změna podoby.avi ~ 402.6 MiB avi Supernatural.2x13 - anděl pomsty.avi ~ 401.2 MiB avi Supernatural.2x14 - zrozen ve zlém znamení.avi ~ 402.3 MiB avi Supernatural.2x15 - drby.avi ~ 398.1 MiB avi Supernatural.2x16 - bouračka.avi ~ 400.3 MiB avi Supernatural.2x17 - srdce.avi ~ 400.1 MiB avi Supernatural.2x18 - Hollywoodský Babylon.avi ~ 400.1 MiB avi Supernatural.2x19 - vězeňské blues.avi ~ 401.2 MiB avi Supernatural.2x20 - co je a co nikdy nemělo být.avi ~ 402.2 MiB avi Supernatural.2x21 - otevřelo se samo peklo 1.avi ~ 401.8 MiB avi Supernatural.2x22 - otevřelo se samo peklo 2.avi ~ 404.1 MiB
Jazyk: Anglicky Titulky: České Odkaz na CSFD: ### Link ### Rok vydání: USA, 2005 Délka: 16x39 minút Obal: [img] Žánr: Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller
Audio Formát: MPEG Audio Format_Version: Version 1 Format_Profile: Layer 3 CodecID: 55 /: MP3 Duration/String: 39mn 1s Bit rate: 127 Kbps BitRate_Minimum/String: 128 Kbps Kanál(y): 2 kanály Sampling rate: 48,0 KHz Rozlišení: 16 bits StreamSize/String: 35,4 MiB (10%) Interleave_Duration/String: 24 ms (0.58 video frames) Enkódoval: LAME3.96r Nastavení enkoderu: ABR
Dej: Sam Winchester (Jared Padalecki), narozdíl od svého staršího bratra Deana (Jensen Ackles), utekl od děsivé rodinné historie. Sam odmítl otcovo fanatické hledání zlé síly, která si vyžádala život jejich matky Mary (Samantha Smith). Utekl tak daleko, jak jen to bylo možné. Sam odešel z domova hned po střední škole na vysokoškolské koleje. Jeho nový život zahrnuje i jeho přítelkyni Jessicu (Adrianne Palicki) a plány na studium právnické univerzity. Dean si vybral jinou cestu a pokračuje s otcem Johnem (Jeffrey Dean Morgan) v „rodinném podniku“. Když se objeví Dean před Samovými dveřmi se zprávou, že jejich otec zmizel, Sam nemá na vybranou a za stálé věrnosti svým plánům, se k Deanovi připojí.
Dily: 301 The Magnificent Seven 302 The Kids Are Alright 303 Bad Day At Black Rock 304 Sin City 305 Bedtime Stories 306 Red Sky At Morning 307 Fresh Blood 308 A Very Supernatural Christmas 309 Malleus Maleficarum 310 Dream A Little Dream Of Me 311 Mystery Spot 312 Jus In Bello 313 Ghostfacers 314 Long Distance Call 315 Time Is On My Side 316 No Rest For The Wicked
Dej: Sam Winchester (Jared Padalecki), narozdíl od svého staršího bratra Deana (Jensen Ackles), utekl od děsivé rodinné historie. Sam odmítl otcovo fanatické hledání zlé síly, která si vyžádala život jejich matky Mary (Samantha Smith). Utekl tak daleko, jak jen to bylo možné. Sam odešel z domova hned po střední škole na vysokoškolské koleje. Jeho nový život zahrnuje i jeho přítelkyni Jessicu (Adrianne Palicki) a plány na studium právnické univerzity. Dean si vybral jinou cestu a pokračuje s otcem Johnem (Jeffrey Dean Morgan) v „rodinném podniku“. Když se objeví Dean před Samovými dveřmi se zprávou, že jejich otec zmizel, Sam nemá na vybranou a za stálé věrnosti svým plánům, se k Deanovi připojí
Dily: 401 Lazarus Rising 402 Are You There, God? It’s Me Dean Winchester. 403 In the Beginning 404 Metamorphosis 405 Monster Movie 406 Yellow Fever 407 It's the Great Pumpkin Sam Winchester 408 Wishful Thinking 409 I Know What You Did Last Summer 410 Heaven and Hell 411 Family Remains 412 Criss Angel is a Douche Bag 413 After School Special 414 Sex and Violence 415 Death Takes a Holiday 416 On the Head of a Pin 417 It's a Terrible Life 418 The Monster At The End Of This Book
Nejsem si zcela jistý, nějakou dobu myslím byla, ale pak už ne, ale možná plácám blbosti. každopádně, vřele doporučuji, já se koukám v angličtině s anglickými titulky, aby mi to aspoň něco dalo. Už titulkám nevěřím, potom, co někdo sem četl v titulkách "Rád bych si udělal toust" přitom to mělo znamenat "Rád bych provedl přípitek" :-D (ano, přípitek je toast, ale kdo udělá tuto chybu, neměl by dělat titulky)
xD No Lotane klobouk dolu :-) tohle je tvoje vůbec nejdelší příspěvek :-). (já si nemůžu pommoct všechny jeho příspěvky jsou dlouhé... taky jediné dlouhé příspěvky co čtu).
Dělám to pro to abych podpořil stahovače. Někdo si řekne proč podporuju zločin...
Jako student jsem stahoval z důvodu, že jsem neměl peíze ani na to abych si koupil operační systém:) Ceny byly astronomické, dnes už je situace lepší ale ne o moc. A co se programů týče, tak byla situace ještě horší... Open source pro Windows defakto neexistoval a nebo úroveň programů svým komerčním bratrům nesahala ani po kotníky. No a linux byl v té době spíš pro nadšence, kteří nehráli hry, tehdy šlo pod linuxem rozchodit jen hrstku her a to ještě s vynaložením ohromného úsilí a stejně k tomu člověk potřeboval windows, protože se na linux kopírovala již nainstalovaná hra, takže na tu instalaci jste potřebovali windows, v tomto směru se myslím moc nezměnilo do dnes:( Kdybych nestahoval, programy tak jsem se s nima nikdy nenaučil a dnes neumím zdaleka to co umím, možná bych se místo o počítače zajímal o sběr jablek:)
Můj názor na věc je takový, že pro Školy, studenty a domácnosti by Operační systém měl být zdarma. Platit by za něj měly Firmy a lidé, kteří na počítači provádějí jakoukoli komeční činnost, i kdyby jen na výběr mailů pro svoji malou firmu o dvou zaměstnancích.
...tak tomu bylo dřív, z nedostatku finančních prostředků a šlo především o programy. Dnes se situace změnila Programy už mám až na pár ojedinělých vyjímek(cca 2 programy) openSource:)
To co stahuji dnes jsou Filmy a hudba. A proč nemám výčitky? Protože umělci nás všechny "okrádají" neustále, také bez výčitek. Určitě jste si všimli že teď v obchodech kromě Recyklačního poplatku platíme také Autorský poplatek. Tyto peníze jdou umělcům. Prostě jen tak, za to že jste si něco koupili, tak jim z toho jdou peníze. Nechce se mi věřit, že by to někdo schválil se zdravým rozumem, někdo musel pěkně zalobovat a někomu pěkně namazat kapsičku, aby tohle protlačil.
Takže umělci mají peníze z každého CD, tiskárny, harddisku, notebooku...atd...atd...atd co si koupíte vy nebo já, nebo firma nebo prostě kdokoli... pořád se jim hrnou peníze. A hzhledem k oběmu HW, CD/DVD mědií ve firmách, tak to jsou částky v miliardách korun ročně !!!
K někomu, kdo mě takhle bezostyšně "okrádá" nemůžu mít respekt. Peníze mi seberou a já se nemůžu nijak bránit, nemám se kam odvolat, že nechci umělcům platit za to že si kupuju Harddisk nebo Flashdisk.
S recyklačním poplatkem nemám problém, platil bych klidně i víc, je to pro dobrou věc.
Ne každý zákon nebo vyhláška byla schválena na základě zdravého rozumu, ale ne základě lobování, podplácení a zastrašování.... existují hloupá pravidla, která porušuji. Ale stejně tak existují pravidla která zde jsou z rozumného důvodu a ty by se porušovat něměla:)
Michae, ty jses teda fajmšmekr:) Už není moc lidí kteří by hudbu poslouchali z Vinylu:)
Já poslouchám všechno jako mp3. Vzhledem k mému hudebnímu hluchu je to fuk, jak moc je písnička ořezaná:)
Kamarád poslechem pozná jestli hraje audioCD nebo mp3 a ještě je schopen přibližně poznat šířku datového toku mp3ojky:) Ale mě to zní všechno stejně:)
Nevim jak to děláte vy, ale já mám problém s tím co poslouchat, mám doma desetitisíce písiček a nikdy si nemůžu vybrat... Mám to natahaný po celých albech a problém je v tom, že se mi z každého alba líbí tak cca 3-5 písniček, jen málokdy se stane, že se mi líbí album jako celek:(