Ano ano... Milujeme organizaci OSA :) S Lotanem naprostou souhlasim... Jako chudy student si opravdu nemuzu dovolit platit za kazdy film, ktery chci videt. Je to muj konicek a zabava... Ceny by se splhaly ke 100 000 kc, coz je opravdu neprijatelne. CO se tyce SW... Tam uz se na co vymluvit nemam :D Pouzivam crackle verze drahych SW, protoze jsme proste na ne zvykly. Kdybych nebyl liny a dal tomu trochu casu, tak mozna i lepsi software najdu jako freeware... Take mne uklidnuje pocit, ze jsem zase jednou okrad Microsoft :D ;) (Uzasny tricko ### Link ###)
Jinak trochu OT kdyz jsme u tech filmu... Neznate nekdo program, ktery by vytvoril seznam filmu v pocitaci? Pripadne stahnul k nemu info z imdb/csfd atd.? Neco jako takovy film tagger :D Hledal jsem hledal, ale bohuzel nic z toho co jsem nasel mi nesedlo... Takze kdyby mel nekdo s takovym sw zkusenosti uvital bych jeho radu :)
na starom pc som nejaky mal ale uz ma nenapada aky, sry :(
Ja zadny takovy sw nepouzivam, ale nedavno jsem zahlid jedno media Center, tak se na to muzes kouknout, jestli by ti to vyhovovalo, jinak podobnych center jsem uz par videl... a je to OpenSource:)
Ambe jo, jeden takovej máme, až se dostanu domu tak ti napíšu jméno ))
No fajnšmekr je spíš táta, vyhrabal někde svoje starý desky, a začal si je pouštět. Tak jsem tomu taky přišla na chuť, zní to úžasně... Ale gramofon si na zádech nenosím, takže mám všechnu muziku i v mobilu. Tam si dělám playlisty, protože většinou poslouchám podle nálady ))
Celá alba se mi líbí v podstatě jen od dvou skupin - U2 a Coldplay ))
Zvlastni... Ja posloucham vyhradne cela alba :) Prijde mi, ze poslouchat jednotlive pisnicky, je jako vytrhavat jednotlive epizody z mnoha pribehu :) Jinak diky Lotane :) Podivam se na to )
Nojo, mě se poměrně často takový dvě tři písničky z celýho alba nelíběj.... A dvě nebo tři si naopak hodně oblíbím. Proto si dělám playlisty, kde mam jen ty hodně oblíbený písničky ))