No , po delším rozvažování jsem se konečně rozhodl , že na Toddu přestanu hrát tak často. Vede mě k tomu spousta důvodů.Malá polulace , spousta buglých věcí a i někteří hráči. Byla mi nabídnuta postava na jiném blizzu a neodmítnu jí , takže začnu hrát tam. Maralen už tam má postavu taky , takže tu budeme oba málo často. Pokud bude něko potřebovat odehrát arény , nebo se půjde battleground , či cokoli jiného a budete potřebovat dalšího člena tak bud'tö mi můžete dát vědět přes hráče Tosa a nebo přes mobil (Guli na mě má číslo) Na Todd se každý den zajdu alespon' kouknout , ale vrátím se sem hrát jen pokud se tu situace zlepší. Taky mě k tomu vedlo to že je tu dost málo GM , kteří by opravovali bugy a o server se starali. Celkem mě to mrzí , protože Todd je můj první wow server a nerad ho opouštím ( ne však nastálo ) Takže se mějte hezky....
Mno, hodně štěstí... Akorát by mě zajímalo, kam jdeš, protože jediný dva velký český servery s wotlkem jsou buď zalagovaný, nebo maj autosave každý dvě hodiny a jednou za hodinu to spadne...
mozna vim ktere hrace myslis... jsme na tom stejne - denne se setkavat s jejich... nwm jak bych to nazval - sikana uz je dost prehnany vyraz
kazdopadne mam chut to tady zabalit a jit na ofik - mam tenhle server velice rad a mezi jeho prednosti pocitam i to ze je tu prave tak malo hracu protoze je tu obcas vynikajici klid (miluju noci kdy jsem tu sam), ale proste me zde odpuzuji nekteri lide a docela hodne... zacina se tu zas rozvijet hyenismus a to me zere...
secko je zalagovane alebo su tam idioti...jedine riesenie je ofi ak nekdo chce aby ho wow zase zacalo bavit...ale aj ofi po case (dost dlhom a zavyslacky silnom ked uz nebudu robit nove datace tak casto a ked to bude este vecsia socka jak je to ted) omrzi :-D tu to chce samozrejme to co chyba vecsine freecok a co zhltli 2-3 najvecsie servery CZ/SK a o com vsetci vieme ze to chyba, odchadza a tazko sa to zhana ....hadajte co
Me ofik omrzel po +- pul roce, hral sem pve, coz znamena pravidelne se nekolik dni v tydnu dostavovat na celovecerni raidy, z cehoz se po case stane neprijemna povinnost. Navic na wotlku nijak odmenena - k cemu mi sou achievmenty, gear s napisem "heroic" a uber super mounti, kdyz je za par dni budou mit vsichni casual hraci? Nerikam ze me to nebavilo, naopak, ale po case to omrzi, opadne ta euforie a najednou si clovek rekne, ze si vlastne moh radsi koupit novy lyze. Nezkousel sem pvp, je to mozna uplne o necem jinem.
Ja sice nehraji na offiku a ani se neodhodlam to srovnavat, ale sam jsem ted hral na nejmenovanem servru a jel take Pve.Dostal jsem se do hodne slusne spolecnosti byvalých offikaru takze sme vklidu proplouvali vsemi dungy a raidy, ale jak tu rika Oion.Po case to omrzi.Kdyz jsem u nich zacinal bylo to fajn, ale trcet kazdy den cely den v raidech..to uz bylo nad me sily.Sice mam moc hezke zazitky treba z pokoreni NAxxramasu nebo velke casti Ulduaru, ale kdyz si vzemu ze me to stalo cca 14 hod (7hod v kazdem dungu-prestavky,zdrzovani,pady servru)..No, podle me se z WoWka misto zabavy stava kazdodenni povinost.
Presne o to mi de, ne ze by me prestalo bavit hrat pve, ale prestalo me bavit muset trcet nekde na raidu, ackoliv nechci. Samozrejme ze me nikdo nenuti, ale ulejvanim se z raidu to dotahnu maximalne na backup grupu, coz znamena to samy, akorat misto hrani cekam jestli nekomu nepadne internet.
Offik je řešení pokud hledáte hru relativně bez BUGů. Ale jestli si myslíte, že na Offiku nejsou lidé kteří vám polezou krkem, podobní těm o kterých tu píšete, tak se obávám, že neexistuje server, kde by jste byli spokojení... ani offik ani free. Vždycky na tyhle lidi narazíte ať půjdete kamkoliv a to neplatí jen o WoWserverech, ale o všem v životě:(
Známí kteří hrají na offiku si také neustále stěžují na to že je tam nějaký CENSORED:) který je s lvl 80 v Season 6 reskilluje když mají lvl 40... člověk tam nemá moc klidu jen tak si sám běhat po krajině a nebo sbírat v klidu kytičky:) Je to tam prostě jiný, je to daný počtem hráčů:)
Jojo, na TBC zezačátku to tu bylo bezva...Bylo nás kolem padesáti, když někdo chtěl jít bg, tak jsme byli schopni se domluvit, ba i dungy jsme chodili..
Na ofiku je demence vsudypritomna ve vsech moznych formach, ruznymy zpusoby otravujici deti ve veku 6-10 let (repertoar je siroky: give me a gold, run me through wc, help me with xy solo quests for level 50 when im 40 atd.) , spameri s reklamama na prodej goldu (v lepsim pripade jen na /trade ve mestech, v horsim vam whispujou), sem tam nakej kokot v guilde. Jenze na tom ofiku to clovek vnima tak nejak jinak, pokud ten kokot zrovna neni guild leader. Brzo to zacnete ignorovat, kdyz vas resskilluje 80 tak proste reknete v guilde nebo na general chat a vzdycky nekdo pride.
Btw jediny duvod proc sem se nevratil z ofi na todd je wotlk - spustte tbc 2.4.3 nebo pretbc a sem z5 :)