mno, lock vždy byl, je a bude problém kvůli critům. Nevěřim, že je buglej, protože určitě nebereš v úvahu to, jak funguje resilka a jakej máš přesně EQ ty. Může se stát, že lock hodí dvakrát za sebou crit a tobě najednou přijde, jako žes dostal 12k crit jednim spellem...
Je pravda, že conflagrate je buglý, ale co já s tím mám jako dělat ??? Děláte jako by to byla moje vina !!! Elendile ty máš co říkat na TBC s patchem WotLK maxi DMG, to ti nevadilo, ale když je někdo jiný začneš hned řvát.Tak si nejdřív zameť u sebe.
Guli, co s tim mas delat? Co treba zmenit talenty ? Nedelame jako by to byla tvoje, ale nemusel si machrovat jak vsechny davate a pokud si pamatuju, tak jsem na TBC mel protect.Retri jsem mel cca 4-7 tydnu a pak jsem byl holy.
Daargie, mel jem screeny combat logu kde bylo 16k Conflagrate :) Priznavam, ze moje ressilka nebyla zrovna nijak velka, ale s podobnym EQ jsem na jinem servru dostal od furi warlocka za 8k..
16k kecáš to jsem nikdy nedal, a mimochodem tak co si vyberu demo což se nejezdí, nebo affli, který ze srdce nenávidím ... krom toho byl si protect pak asi čtvrt roku retri jak si doexpil, a teprv pak si byl holy, a ty sis ty talenty nezměnil kvůli tomu abys nebugoval dále seš uplnej idiot, já se nevychloubám, a nemůžu za to , že si taková trapná lama, že jsi odešel když ti nešli arénky :-DDD no lol je mi tě skoro líto, a nejlepší je že sme vás dali i s affli a bez peta no LOL :-D dokonce sme vás nechávali vyhrávat, aby ste s toho pak něco měl, a aby ste se necítili jako uplný nuly, ale tak v poho příště se na tebe vyseru... a nemusel si zase kazit normální forum ... toto forum bylo myšlený jako sranda, a aby se lidi zasmáli atd, ale ty jsi zase uplnej idiot, a musíš všechno posrat a začít rejpat... díky zase si tomuto serveru moooc pomohl...
Achjo, zase stouras do neceho o cem vis totalni houby. Odesel jsem kvuli stavu servru.Retri jsem byl v dobe kdy na byla vypsana odmena.Pak jsem byl protect a pak holy.Holy jsme expil i na nortrendu.
Takze ty se nevychloubas ? Aha, hlavne ze 80% lidi rikalo to co ja ted..
Ano jsem lama a dal si nas bez peta.Jsem uplna nula oproti tobe a ty jsi skilla.Priznavam se.Si proste nejlepsi.Meli by ti postavit sochu vis to? Za to, ze si takový hrdina ve hrach.Ano jsem Idiot a ty jsi uzasnej.Ve vsem mas pravdu.A ano ty timto prispevkem taky hodne pomahas servru.
16k kecáš to jsem nikdy nedal, a mimochodem tak co si vyberu demo což se nejezdí, nebo affli, který ze srdce nenávidím ... krom toho byl si protect pak asi čtvrt roku retri jak si doexpil, a teprv pak si byl holy, a ty sis ty talenty nezměnil kvůli tomu abys nebugoval dále seš uplnej idiot, já se nevychloubám, a nemůžu za to , že si taková trapná lama, že jsi odešel když ti nešli arénky :-DDD no lol je mi tě skoro líto, a nejlepší je že sme vás dali i s affli a bez peta no LOL :-D dokonce sme vás nechávali vyhrávat, aby ste s toho pak něco měl, a aby ste se necítili jako uplný nuly, ale tak v poho příště se na tebe vyseru... a nemusel si zase kazit normální forum ... toto forum bylo myšlený jako sranda, a aby se lidi zasmáli atd, ale ty jsi zase uplnej idiot, a musíš všechno posrat a začít rejpat... díky zase si tomuto serveru moooc pomohl...
Elendile tomu ani není co dodat jseš ignorant protect jsi měl na expení pak eště chvíli na 70 LVL a pak sis dal retri, a ne jen kvůli odměně s holy si expil no moc pěkný s tím rejpáním sis zase začal ty, a kdyby si neměl nutkání rejpat a hádat se za každou cenu , tak by byl pokoj, ale to ty asi ne co? vím moc dobře o čem mluvím. vychloubání bylo myšleno většinou z legrace, jako hec. ale to jsi jidtě nepochopil. No seš prostě piškot až ti bude aspoň 15 a vyrosteš s tý puberty dej mi vědět hodíme řeč. Mezitím dospěj !!!
Odpověď tam najdeš, ano nechal. Elendile nepotřebuju se nad nikoho povyšovat, to jen ty jdi začal narážkama že v podstatě nic neumím a že všechno co jsem kdy udělal je díky buglému spelu ... to dokáže člověka vytočit víš ? a smál se, on byl irius u mě se zmorrym po srazu, a koukali jsme si na EQ :-) a tak sme si ze sebe dělali legraci no a já mu řekl že ten jeho zelenej prsten dám na forko :-D tak jsem to z hecu udělal. To že to nechápeš je mi úplně fuk. A že já se chovám jak 14ti letej ??? V tom případě ty musíš ještě chodit do školky. já nemám potřebu chodit na fórum a Urážet zakládajícího toho fóra to mi přijde dost ubohý !!! zvlášť když se tam o tom vůbec nemluvilo. Patrně máš asi nějaké mindráky ještě z toddu. tak si je pls vyřeš a neoxiduj.
Ja jsem nezacal s urazkama a ani jsem nenaznacoval ci rikal ze mas vse jen kvuli buglemu spellu.Rekl jsem pouze to, ze je bugly a ze by ty areny vypadali uplne jinak kdyby jsi ho nemel bugly.a nepopiram, ze nejaky ten skill mas.