Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777

Username:    Password:    Remember me     

Forums
Go to page   <<      
Moderators: Lotan, Holyknight, Octavius, Nora, Zmorry, Euphorias
This thread is now closed
Author Post
xElendil
Ne bře 07 2010, 05:09

Registered Member #63
Lubosi, ty jeste nespis ?:D
Back to top
Lubos The Epic
Ne bře 07 2010, 05:18

Registered Member #22
Ne xD
Back to top
xElendil
Ne bře 07 2010, 05:23

Registered Member #63
...Ok, jdu na ICQ :D
Back to top
Kara
Po bře 08 2010, 11:43

Registered Member #14
Chjo, pozdě reaguju, ale opravu toho Confllagratu by to chtělo. Prostě tolik dávat nemá. Dále, affli je sranda, na 3.3.2 je tak ohromně posílen že se stává vyrovnaným s destro (tedy sakra silným). Zmorry to že porazíš locka není žádný zázrak rogue a lock byli odjakživa nepřátelé, to že ho dá 1 char z mnoha nic nedokazuje. A Guli ty si mě děsně naštval kdy řikáš to co řikáš. Možná si byl naštvaný, ale to co si říkal byla hrozná lež. To že říkáš že Elendil opustil tento server kvůli arénám: skutečně si myslíš, že jseš tak dobrý, že kvůli tobě lidi opouští server? Nejsi. Dále, přečti si pravidla, neměl by si někoho nechávat vyhrát. A pamatuješ si vlastně ještě procč ste tolikrát vyhráli? Protože v aréně nešlo útočit na démona? Nebyl to jediný důvod, ale byl to důvod, proč si svolil aby si neměl felhuntera. Tedy další lež. jinak souhlasím že demo je blbost a affli když tě nebaví tak nemá cenu jít. Tedy je řešení buď opravit nebo zakázat spell. A poslední věc, Elendil vůbec není špatný hráč, hrát s ním arény je ale především o tom, že o nic nejde, ale přesto s ním nyní vyhrávám. je to zkrátka pohoda, v arénách se dokážeme domluvit a nehádáme se, kdyby do takového stádia dospěla většina lidí, bylo by na světě šťastnějc. Pardon, prostě mě to naštve když čtu jak mi někdo nadává že jsem lama. berte to jako mojí obranu, jako že bych na ní měl mít právo. I když, proč se omlouvat, všichni víme kdo 1. začal řvát.

[ Edited Po bře 08 2010, 11:46 ]
Back to top
Guli
Út bře 09 2010, 06:29
Registered Member #26
To téma sem doufal že uzavírá Elendil nebaví mě o tom diskutovat Confla je buglý měl by se opravit. Opravdu nevím proč Elendil odešel, ale z mého pohledu to vypadalo jako že se naštval na všechny kvůli arénám v žádném případě si nemyslím že kvůli mě ! a za snad poslední výhráli jsme i bez felhuntera proti vám. a to že někdoho nechám vyhrát v aréně je moje osobní volba a neříkej že rty jsi to nikdy neudělal, v tom případě jsi lhář zrovna jak nazýváš mě! to je všechno dále se k tomu vyjadřovat nebudu.
Back to top
Zmorry
Út bře 09 2010, 01:05

Registered Member #47
koukam ze flame jiz skoncil, ale presto zadam o uzamknuti threadu - myslim, ze ted uz je to o nicem... chtel bych jeste dodat - karo 1) jsme je davali (i od nich dostavali) v 2v2 arenach, coz je veliky rozdil oproti duelu 1v1 a 2) ano rogue a lock jsou velci nepratele - treba affli (demo, destro) lock a jakakoliv roguna... btw i ja i guli mame bugle dulezite spelly, kterymi bychom to ucinili zajimavejsimi... demonic circle a o sobe radsi pomlcim... stejne na bugy u roguny vsichni z vysoka s**ou, protoze jedina aktivni rogue jsem ja a ty bugy me akorat znevyhodnuji... tkze asi ani nema smysl je opravovat.
Back to top
Wexik
St bře 24 2010, 05:55
Registered Member #158
Lidi zrušil bych vykřičníky xD psát za každou větou vykřičník je humus :P
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF