Heh, tak sem právě dočetla ten tvůj příběh Zmorry ))) Asi brzo, ale dřív sem se k tomu nedostala... Je to jedinej RP příběh, kterej sem si přečetla celej a to je co říct xD Fakt sem nevěděla, že ti to takhle jde ;-) Za takovejhle příběh by se nemusel stydět ani R.A. Knaak... :-) Fakt talent... Ovládáš jak svět Warcraftu, tak slova... Taky se těšim na další pokračování xP A kdyby se v něm objevila i malá Maphatka, tak by to byla čest )))
- mno každopádně budu mít teď jarní prázdniny, tk se snad vrhnu na další kapitolu - mám akorát zádrhel s jednou dosti důležitou scénou... nwm jak ji popsat a všeobecně obkecat, aby to nebylo nudné a jaksi... "béčkové" :)
Jůůůůů xD No jako doufám, že budeš psát jako divej, protože do těch lázní si beru jenom starověký tragédie, takže fakt zábava.... Bude potřeba něčeho kvalitnějšího xP xD
No jo.. Jenže já odjíždim zejtra ráno x((( Tak sem si aspoň od sestřenky půjčila Teror ))) A čeká mě spousta spousta věcí do školy xD Jinak bych si to fakt ráda půjčila ;-) x)
tak tady je pár jedinci dlouho očekávaný další kousek
5. kapitola - Kdo z Koho
Místností se rozléhaly zvuky mučeného kovu a do skřípotu dvou do sebe zaklesnutých čepelí se ozýval baronův smích. "To je vše na co máš?" zasykla krvavá elfka. "Ne. Nechci ti ublížit. Zastav se dříve než bude pozdě," řekl potichu Zmorry. Dva Rytíři Smrti od sebe odskočili a dívka zespoda sekla po elfovi, jež její ránu vykryl parádou. "Pozdě? Pro koho? Pro mne už pozdě je. Dávno. Už mohlo být po všem nebýt tebe," zakřičela elfka. Meče opět břinkly o sebe. "Prosím, zastav. Copak nevíš co děláš? Komu vlastně sloužíš? Někomu kdo skoro vyhladil náš druh? Kdo zničil naši domovinu? Kdo vyvraždil naše rodiny a přátele?" Elfka zavřískla a udeřila z boku: "Mě už je to jedno. Stejně žádné přátele a rodinu nemám." Zmorry opět ránu paríroval. Dostal se výhodne pozice a runy na jeho meči zazářily, sekl v horním pásmu těla, elfka jen tak tak uhnula hlavou a prohla se dozadu. Čepel zkrvavená z předchozích bojů prolétla vzduchem. Elfka se napřímila a drobnou rukou si setřela krvácející ránu. "Dobrá, první krev pro tebe. Pro koho bude ta druhá?" Rytíř Smrti se zahleděl do jejích modrých očí. Pak se usmál, stáhl si rukavici a přejel dlaní po čepeli svého meče. "Co to děláš?" zeptala se dívka. Elf se nepřestával usmívat a pronesl: "Uvidíš." Poté jeho čepel, potřísněná fialovou krví začala vyzařovat jakousi černou esenci a krev započala slabě světélkovat. Pak se vrhnul na elfku, která ráně uskočila a útok opětovala piruetou, jež Zmorry paríroval. Runy na jeho obouručáku zazářily a bodl před sebe. "Křach!" Meč se zasekl v ledové krustě, kterou dívka vyčarovala kolem sebe. Ledová bariéra se rozpadla v tisíce ledových střípků. Elfka chvilky, kterou ji ochrané kouzlo poskytlo, využila a seslala Cívku Smrti po Zmorrym, který ji pohltil Anti-Magickým Štítem. Štít zmizel a elfka zespoda sekla soupeři, an se vyhnul. Vzápětí paríroval další její úder, ale dost nešikovně se dívce odkryl a vzápětí si to uvědomil. Předtím, než obouruční meč pronikl jeho zbrojí a tělěm, načrtl prsty cosi ve vzduchu a elfce se na tváři objevil krvavý obrazec - Znamení Krve. Když Služebnice Smrti vytáhla zbraň z rány krvavého elfa, spatřila, že po sobě zanechala jen krvavý škrábanec. Zmorry se zasmál, což na jeho znetvořeném obličeji vytvořilo dost odpudivou grimasu. "Vidím, že tě baron nenaučil nic o ostatních uměních Rytířů Smrti." Rivendareovi ztuhl úsměv na tváři a řekl: "Skonči to." Elfka promluvila: "Také umím pár triků," a pozvedla svou ruku. Její zbroj a zbraň začaly obletovat úlomky kostí. Rytíř se jen těžce probíjel takřka dokonalou ochranou. Dívka se nemusela krýt a rychle přecházela do protiútoku. Její zbraň zeleně zazářila a sekla po Zmorrym. Ten opět paríroval. Runy na jeho zbraní opět zasvítily a provedl mocný úder, do kterého soustředil velikou sílu. Kostěné Brnění padlo a Krvavý elf chtěl zasadit poslední úder, ale v kroku ho cosi zastavilo. Ztratil rovnováhu a upadl dopředu. V pádu ještě poraněnou rukou chmátl po elfce. Přejel její zbroj svou krví a doufal, že mu osud dopřeje ještě chvilku času. Převrátil se na záda a zjistil, že ho svírají mrtvé ruce a má u krku špičku meče Služebnice Smrti. Také zahlédl, jak krev na zbroji elfky září a hledá si škvíru mezi brněním, kudy dovnitř. "Zmorry, Zmorry... Ať už tě učil třeba sám Rivendare, tak jako Rytíř Smrti stojíš za hovno," pronesl Rivendare, který stál za zády elfky a pozoroval scénu před ním. "Doraž ho," pokynul elfce. Zmorry uviděl jak krev zčásti zatekla, zčásti zalezla pod zbroj Krvavé elfky. Usmál se a upadl do transu... Mladý Vrah s čarodějkou procházeli lesem Eversongu. Byl podzim a ze stromů padalo zarudlé listí. Vrahovi se svůdná postava elfky líbila. "Žádné jiné instrukce si nedostala?" Čarodějka odpověděla: "Ne. Jen běžte do jižní observatoře na území Dead Scaru, vyčistěte to tam a doneste zpátky strážní krystal." Zmorry přestal nestydatě očumovat kulatý zadeček elfky a zvážněl. Mířili do míst, kde už padlo mnoho elfů. Elfy ovál závan hniloby a Vrah s čarodějkou vstoupili na půdu Dead Scaru. Vzápětí je obklopili ghúlové. Vrah se zamaskoval a čarodějka vyvolal kolem sebe ledový štít. Šarvátka započala a z povzdálí ji sledovali dva Rytíři Smrti. "Dál víš jak to pokračuje," řekl jeden. "Proč mi to ukazuješ?" zeptal se druhý ženským hlasem. "Abych ti něco připomněl. Kdysi si měla smysl své existence." Jeden ghúl se čarodějce sápal po krku. Objevil se za ním mladší Zmorry a oddělil mu dýkou hlavu od těla. Obraz se zastavil. Elfka přišla ke své mladší podobě a dotkla se čarodějčiny ruky. "Byla jsem tak... krásná." Zmorry pohladil čarodějku po vlasech a odvětil: "Byla..." Scéna se změnila. Dva Rytíři Smrti stály vedle druhé dvojce. Čarodejce ležící ve sněhu a jiném Rytíří Smrti, který se skláněl nad její útlou postavou, které se kouřilo z rány na břiše. "Dal jsem ti druhou šanci. Chceš ji zahodit a stát se tím, čím jsem kdysi byl já?" Služebnice Smrti řekla: "K čemu mi je druhá šance? O vše mě ta tvá druhá šance připravila." Zmorry odpověděl: "Všichni kdo tím prošli, také o všechno přišli... Darion Mograine, Sylvanas Windrunner... a přesto mají nějaký smysl existence." Obraz se opět změnil. Tentokrát se pohyboval velice pomalu. Všude zuřila bitva a Zmorry svým mečem zrovna proklál sotva dvacetiletého mladíka v šerpě Argent Dawn. "Tenhle mladík měl malou sestřičku a doma na něj čekala jeho snoubenka a nemocná matka. Měl to napsáno v dopise na rozloučenou, který jsem u něj pak našel. Takových jsem zmasakroval desítky ne-li stovky. Tohle by tě nutil dělat Rivendare a nakonec by tě uvrhl pod moc krále lichů. Celé roky se Krvaví elfové snažili o svobodu a tys ji chtěla zahodit. Ani nevíš co tě ještě může potkat, tak toho využij..." Elfka měla na tváři zasmušilý výraz a pak zavřískla: "MLČ!" Zmorryho odhodila neviditelná síla a hlavou mu projížděly cizí vzpomínky. Vstával ze sněhu, jeho rána na břiše byla pryč, vstupoval do budovy Jatek, Rivendare s Ramsteinem ho mučili, Rivendare ho trénoval techniky Rytířů Smrti, bojoval sám se sebou. Věděl co se děje. Dívka prolomila jeho myšlenkovou bariéru a viděla jeho vzpomínky. Všechny. Snažil se rychle z hlavy dostat myšlenky na Sylvanas a chlast, ale bylo nejspíš pozdě. Vzpomínky skončily a elfka řekla znechuceným hlasem: "Mám sto chutí tě vykuchat jak svini na porážku." Rytíř Smrti opět ležel na chladné zemi v objetí mrtvých rukou. "DORAŽ HO!" křičel Rivendare. Elfka se napřáhla a sekla za sebe. Baron zachroptěl. Dívka provedla ladnou piruetu a usekla Rivendareovi hlavu. Jeho hlava odletěla do kouta a s mlaskavými zvuky přistála na podlaze. Ruce zalezly zpět do země a elfka se nad něj naklonila, jakoby ho chtěla políbit. Naklonila se blíž a místo polibku mu šeptla: "Děkuji." Odešla a zmizela ve stínech špatně osvětlené místnosti.
hele nechci štouchat ale :-D nemám rád když někdo jinej používá můj nick aniž by se zeptal (stejně bych mu to nedovolil :D) když si to tak vezmu na serveru sme sprátelený s ali a ne vzájem se nekosíme ale myslím že kdybych viděl eldiose tak by sme se už mlátily .-D a za 3 to si děláte srandu že si všichni myslíte že mám plastovej štít ne
ok wexik ked toho budem mat menej mozem opatchovat a uvidime z coho je :-D ...a zmory tak tam napis "Tento pribeh je fiktivny a nevystupuju v nom ziadne skutocne postavy" (nevhodny pre wexika :-D)
2wexik: tento pribeh je fiktivni a podobnost s postavami na tomto serveru je ciste nahodna 2elendil: healery mame rovnou 2 - mark a treisy 2michae: co tam vidis zas za chyby??? :D 2maphat: diky
no my ostatny gymplaci natom ale este neni sme zdaleka tak zle ako soly :D ... mna moc ludi na gramatiku neupozornuje resp. ich to po kratkej dobre prestane bavit :D kedze to musia robit v kazdej vete co napisem :D
No, super, ale oni nemaj Layko :P Hele, a kdyz uz to tam tak krasne prozivas s tema holkama tak nechces si tam treba pridat jeste Jainu a Tyrrande? At mas complet Heroes sadu :P