Hoj. Domlouval jsem s pár lidmi další sraz a hlavně s Fannarinem sraz ToDDu. Jak by se vám líbil termín 28. - 29. května (sobota, neděle) grilování u Fannarina?
nooo uz mam mesiac schovane prachy v tajnej priehradke v bedni pod postelou :DD ... ale do konca maja je este daleko takze dufam ze ich dovtedy neminiem ked pojdem inam...
Ahoj vsem.takze muzete sem dojet ke me vlakem na nadrazi bych vas vyzvedl svoji smajch karou a dovezl bych vas az na misto.pesky je to necelej kilak.prespani je mozne u em na zahrade ve spacaku v perinkach i pod sirakem.a co sebou no to necham na vas plavky neco na spani ci prevleceni.Bude tam sud piva a nejaky to maso takze asi cca 350,- na osobu cim vic nas bude tim sou naklady mensi pokud chce nekdo tvrdej alkohol nebo cigerety tak si privezte :-D a este nejaky navrhy tak podejte sem
Zatím, je závazně domluvená Maphat, Kartarica, Fannarin a tak doufáme že nás bude mnohem víc. Prosím napište, kdo určitě přijedete a s kým můžeme na 100% počítat. Bylo by blbý ít sud ve dvou elfech a jedné člověčici :) BUdem se na vás moc tětšit. Jo, jinak v nejhorším není problém se domluvit a vyrazit z Hlaváku v prahe společně, na nějakou tu hromadnou slevu. Cesta vlakem trvá hodinku, a když nás pojede víc, alespoň se zabavíme. :)
hmm... 350? :D tak to potom nebudem mat zaco zaplatit intrak :DDD ... nechce ma niekto ubytovat? moc nejem nerobim hluk ani spinu a neopadavaju zo mna chlpy? :D kdo ma chce? :D
kdyztak te nekdo pozve :D ja pojedu urcite, s gulim pocitejte taky, mozna prijede battlemedic... jop ukecaval jsem arcanu prej zkusi sehnat prachy a mozna prijede :D
No já jsem určitě rád že se Fannarin zhostil tý organizace, ale 350,- za sud a nějaký to maso to se mi přece jen zdá nějak dost :-/ když to tak přepočítám tak by se mohlo vybírat 100-150 na sud (tzn. asi jen ti co pivo pijou) no a pak třeba 100 na maso no...