Oznamujem, ze 5.11. t.j. PIATOK cca o 15:00-16:00 pridem aj s Raiderom do Prahy. Uz o tom vie par ludi, ktory by mali aj prist, pocitam tak do 10 kusou. Neni dany ziadny plan, asi si len pojdeme niekam sadnut. Takze kdo by o tom este nevedel a chcel by tiez prist, ma moznost.
Zhrnutie:
Miesto-Praha (predpokladam ze presnejsie na Andeli pred Novym Smichovom ako 1. x) Cas-5.11. medzi 15:00 a 16:00 Plan-neni dany, ak ma niekto nejaky napad, sem s nim
Kdo by teda este chcel prist, napiste sem pls svoje tel. cislo pre lepsiu organizaciu a aby sme sa nehladali keby niekto zabludil :D
Tak si to mládežníci hezky užijte, já na vás budu v práci vzpomínat. A jestli nevymyslíte nic pořádnýho, můžete se na mě přijít podívat. Metropole Zličín, Burger King =o)..... hezký sraz... (jo a nenechte se zmoryho tak ztřískat jako posledně. Ať si alespon něco pamatuje =oD)
:D no kartarico, já si dal předsevzetí, že již nebudu chlastat tam, kde to zavání průserem (to jest prakticky všude), páč se mi to nedávno krutě nevyplatilo :(
Kartarica: Tak mozes este vzdy prist po praci, nikto nepovedal ze o tej 3-4 to konci :D v tedy to praveze zacina a ked to bude cely den do vecera... do noci este to stihas, urcite neni si sama co maju pracu a pridu neskor
Jelikoz prvni volno o vikendu budu mit az po 17. prosinci,asi to nestiham :)) ale naplanovat neco na 18. pros. urcite bych nasosnul i Stratose ci Steela,pokud budou svolni .)
kludne mozes, len sem napis svoje cislo, ja sice moc volat nebudem, ale keby sme sa nevedeli najst lebo ze by si sa oneskoril, nech vies kde sme a my vieme kde si ty :D