Dobry den, nebudu se predstavovat, jsem ten maly, mily, hodny, co vzdy se krcil vzadu :D Mozna bych i venoval cas stahnuti patchu, datadisku atd, abych zase zde mohl hrat, ale k tomu potrebuji "Starou partu", jak na strane Aliance, tak i na strane hordy. Nebavilo by me hrat WoW s novymi lidmi, rad bych si zahral s temi, s kterymi jsem hodne casu pri hrani WoW venoval. Diky, ze mi rozumite :o)
Na výraz "stará parta" už začínám být alergický, protože stará parta se tu skoro pořád hádala, zatímco nový hráči ne a taky se s nima dá normálně bavit. Bohužel, na starých časech tu lpí moc lidí.
Branko, a v ktere osobe mam o sobe hovorit? :D Karo, nevim, jestli se chce Solymr seznamovat s novymi lidmi a poznavat je, on je, nepriznal se vam k tomu, trochu zakriknuty a nove kontakty tezce navazuje. :o) (Toto jsem krasne o nem rekl, musim se pochvalit)
Kara to vystihl dokonale... Stará parta je pojem, který když se někde vytáhne, začinají mi naskakovat pupínky... Pořád je to - kdyby se vrátila stará parta tak by to bylo lepší, kdyby tu byly lidi ze staré party... VZPAMATUJTE SE... Pokud budete pořád lpět na "staré partě" - nic se nikam nepohne... ;) Prostě si zvykejte že už to tu není jako dřív...
Oktavius, ono jde o to, jak jsem psal vyse, byl jsem zvykly s nekym hrat, s jistymi lidmi a nevim, jestli by chtel Solymr hrat s novou partou lidi. Vis, on uz ma nejaky vek, neco uz zazil a nechce na stara kolena moc novych lidi poznavat
Hatefane, sem to ja a moje druhy ja ...sorry, potem co s tebou nerozpravam, zabudol som hovorit po slovensky, tu v Praze som zatial moc Slovaku nepoznal a nekecal s nima, abych som si zopakoval slovenčinu....Ospravedlnujes mna, mala usata elfičko? :)
Prave, radsi ti ani nebudu rikat, kde mam koleje a skolu, bojim se toho stejneho jak ty :D I kdyz Praha je velka...a ja pouzivam par lokaci k expeni - lokace skola, lokace koleje, lokace albert, lokace hlavni nadrazi a lokace na socializaci :D