nj s hudbou su aj tak vzdy len problemy... typci ktory kontroluju autorske prava a podobne veci uploadov na youtube len co pocuju nejaku hudbu tak uz im tam ide ctrl C ctrl V 60 krajin... nehovorte mi ze ich za 2 minuty uploadu vypisali :D
Jo belphe... natočit videjko na toddu už tu bylo hodněkrát. Nakonec to ztroskotalo na tom že buď - 1. nebyl nikdo kdo by to natočil 2. Nikomu se u toho nechtělo zkejsnout dva dny aby měl alespoň dobrou kvalitu 10ti minutovího videa 3. ten co to natočil odešel a už se neukázal (To tu bylo jedno GM... nepamatuju si jeho jméno, ale dělal propagační videjko ToDDu... pak zmizel a už se nevrátil)
A je to skoda,protoze i tohle by byla ohromna reklama,nehlede na to,ze by kazdej chtel aspon hrat krovi,aby se na youtube mohl ukazovat.Bylo tady nekolik lidi,co psali uplne uzasny povidky,jen je zfilmovat,coz je sice hodne narocny,ale vysledek stoji za to.Na Youtube sou desitky videi...a propo,twsim se az bude film v kinech o Warcraftu:)
Zdravm, mam na vas prosbu.. Je to jiz tyden,co hledam na youtubku usilovne jeden clip - Pokud mi pamet slouzi jedna se o neco jako hunterskej song od Gigi (Mozna znate, treba z Achivimient Wh0re nebo se spoluprace s Nyhmem atp). Je to rok/dva, co tam byl. Bylo to natoceny behem TBC ( i guess), takze jestli, ehm, muzu poprosit, zda si nekdo nepamatujete na jmeno toho songu ci mi primo hodit link.