Nevím jestli to bude ještě někdo číst, ale cítím potřebu sem něco napsat. ToDD skončil, ale přecejen jsem zapomněl na jednu věc - a to se pořádně rozloučit. Jsem rád, že jsem tu ztrávil ten čas s vámi a mohl být členem této komunity. Potkal jsem tu dost fajn lidí a právě dost z vás jsem potkal i osobně. (Dokonce mi prakticky pár z vás - dá se i říct - zachránilo krk, když to bylo potřeba. Nikdy jsem neměl opravdovou rodinu, takže jsem rád, že mne někdo přijal mezi sebe). Přeji vám do života hodně zdaru. A snad někdy uvidíte jisté dlouhé, ěpičaté uši a bílé vlasy sepnuté do koňského ohonu, popřípadně Zmorryho ve vlastní osobě.
Howgh... Nechci zakladat z tohohle flejm, jen se chci podepsat pod to co napsal zmorry a navic rict, ze to jak ToDD dopadl nekterejm lidem (konkretne dvema) nikdy neodpustim...
Barone, podepisujes se pod to, co napsal Zmorry? To myslis vazne?! Ty se fakt chces poradne rozloucit? 100% jsi schopen se podepsat pod slova "Jsem rád, že jsem tu ztrávil ten čas s vámi a mohl být členem této komunity. Potkal jsem tu dost fajn lidí a právě dost z vás jsem potkal i osobně"
Chlapce, ty uz ani nevis, jak se jmenujes. Krivejsi jak nase PS :D
Ano soly, to je pravda... Ne vsechno - rodinu mam poradnou i v realu. Rozloucit se... Nos amozrejme jens tema co si to zaslouzi. Ano - jsem rad ze jsem tu stravil ten cas co jsem tu stravil. Ano - dost z nich jsem potkal osobne a byli/jsou fajn. To ze ty nevis ze jsem se s nekterymi sektal osobne neznamena ze to tak neni. A prave na ne je muj podpis mireny. Samozrejme ze nejsem rad, ze jsem zde stravil cas i s nekym jako byli dva....
Ale jak rikam - nechci z toho delat flame, takze te necham tvym pokusum o samote soly. Vlastne ani nevim co jsi svym prispevkem chtel sdelit...
flejm z toho nebude, protože už sem nechodí lidi, toho bych se nebál. takže čau, snad někde nashle a mějte se fajn. bylo mě s váma dobře Elani - messenjah
barone... minimálně jednoho z těch dvou máme společného... to co udělal je neodpustitelné a nezasloužil by nic jiného než pomalou a bolestivou smrt... kdyby jen kvůli tomu, jakej bordel udělal zde, ale i kvůli tomu jak se pak začal doslova srát do mého osobního života a snažil so proti mně poštvávat jak lidi na serveru tak v reálu...
...bla bla bla...? :D ako povedal Elani flame tu teda uz urcite nebude :D inak majte sa teda, skoda ze ToDD skocil, ale forum este stale ostava a aj tak to sa v poslednej dobre pouzivalo viac nez samotny server :D
Je mi to ľúto... ToDD bol môj materský server, všetko čo viem o WoW-ku viem v podstate odtiaľto. Síce som väčšinu z vás nestretol v reále, ale niektorých ľudí som mal fakt rád. Aj ja som tu rád strávil čas... tak sa všetci držte, lúčim sa
Nic holt netrvá věčně :) Ale ty roky strávený tady byly krásný, i přes veškeré nešvary co se udály. Takže se s váma všema alepoň co se WoWka týče loučim, zvláště pak s Horďáckou guildou a mým nesmrtelným parťákem Gulim :) A věřim tomu, že i když ne ve hře se spolu ještě uvidíme. Ať se vám tedy daří co nejlépe a a na brzký shledání!
Dokud zde bylo alespoň pár hráčů, tak jsem doufal, že se to na tu 70ku pár lidí dokope a budem moci alespoň chodit dungy. Teď už ale fakt nevím no. A jinak Branko má pravdu, hlavní je, že je fórko, stejně jsme ve hře moc nic jiného ani neělali. :-)
no asi tak, ked som tam vzdy dosiel ani som si nemal s kim pisat :( a len robit Q, co uz som spravil asi 10 000x :D bola vecsia otrava nez davat pozor na matike :D ... mohli by sme spravit sraz nejaky, to vzdy nastartovalo par ludi zase nachvilu hrat :D mozno by ti aj niekto dal 70L :D
Inu, tak i ja prispeju svoji do mlýna :) Neprisel jsem mezi prvníma na server, ale zase ani mezi poslednima. Netroufnu si rict, ze jsem zazil zlaty vek ToDDu, ale ani ze to byla nejaka doba rozpadu. Zazil jsem tu jak veci na ktere rad vzpominam, tak veci u kterych se lámu smichy, kdyz si vzpomenu jak jsem se choval. Nicmene za tohle vsechno bych rad podekoval, muzu rict ze na tohle vsechno vzpominam rad. At uz na dobu, kdy si ze me aliance udelala chodici mrtvolu, tak na dobu kdy sme denne s Karou nadavali v arenach :) Myslim, ze kdyz tohle vsechno skoncilo, je nacase abychom zakopali valecnou sekeru a vy*rali se na hazeni spiny z cloveka na cloveka. Kazdej mel podil na tom, jak to tu dopadlo, at uz vetsi nebo mensi, ale ted, kdyz to vsechno padlo, proc na to nezkusit zapomenout ? Jaky to ma vubec jeste smysl ?:)
A na zaver bych chtel podekovat jednomu cloveku...A to Michae za vsechny ty rejpalsky lekce gramatiky, diky :)